کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9167 | مشاهده و دانلود: 737702847 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/13 | اعضاء: 316418 | نظرات: 37893
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

نگاهی به آینده تلفن‌های هوشمند

نگاهی به آینده تلفن‌های هوشمندقطعا در سال ۲۰۱۳ تمام کمپانی‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با سخت‌کوشی فراوان برروی محصولاتشان کار می‌کنند و کاربران هم می‌خواهند که هرچه زودتر بهترین محصولات به میدان بیایند تا آنها برترین‌های بازار را بخرند. 

به گزارش سافت‌گذر به نقل از ایسنا، شاید در آینده سخت‌افزارهای درون تلفن‌ها چندان مهم نباشند چون دنیای تکنولوژی به سمت رایانش ابری در حرکت است و وقتی پردازش در ابرها انجام شود، تلفن‌ها می‌توانند از شر رقابت سخت‌افزاری راحت شوند، البته نه تا چند سال آینده.

ما همچنان باید حدس و گمان‌ها درباره سخت‌افزارهای آینده را دنبال کنیم تا بتوانیم در بهترین زمان، خرید مناسبی داشته باشیم. در ادامه نکاتی درباره تلفن‌های آینده آمده است. 

نمایشگر
همین که در حال آماده شدن برای CES ۲۰۱۳ بودیم، سامسونگ از معرفی نمایشگرهای منعطف در لاس وگاس خبر داد. 

البته آن طور که در فیلم‌های علمی تخیلی دیده می‌شود نیست، ولی به هر حال این نوآوری هم کم‌کم دارد به سطح مناسبی می‌رسد.

آیا این پیشرفت‌ها به معنای رسیدن به آن آینده‌ای است که همه فکرش را می‌کنیم: نمایشگر و تلفنی کاملاً منعطف که شبیه کاغذ تا شوند و در جیب جا بگیرند؟ 

بر اساس اطلاعات سایت‌های فناوری، نمایشگر تلفن‌های امروزی چنان چگالی پیکسل بالایی دارند که آنها را از فاصله طبیعی با چشم غیرمسلح نمی‌توانیم تشخیص دهیم. 

با این حال باز هم بالا رفتن چگالی ادامه دارد. چرا؟ به همان دلیلی که از کوه‌ها بالا می‌رویم: چون می‌توانیم. چگالی پیکسل در نمایشگرهای کوچک ارتباط مستقیمی با رزولوشن دارد و ما همیشه عاشق رزولوشن بالا بوده‌ایم.

انتظارات برای سال آینده در چه حدی است؟ به گمان ما نمایشگرهای منعطف سال آینده آن چیزی که در فیلم‌های تخیلی دیده‌ایم نخواهند بود. 

در بهترین حالت ویژگی انعطاف پذیری آنها را به عنوان یک مشخصه جدید برروی تلفن‌هایی مشابه تلفن‌های فعلی خواهیم دید.

نمایشگر منعطف برروی تلفن‌های فعلی، می‌تواند برای تولید بازخوردهای لمسی و بازسازی بافت اجسام در حال نمایش استفاده شود که فایده بیشتری هم به حال کاربران دارد. 

باتری
تا چند وقت پیش، باتری تلفن‌های همراه چندین روز دوام می‌آورد ولی با هوشمند و لمسی شدن آنها، ماجرا تغییر کرد. 

در بهترین حالت یک یا یک و نیم روز می‌توانید بدون شارژ مجدد از اسمارت‌فون خود استفاده کنید که واقعاً خیره‌کننده نیست. اگر استفاده شما خیلی زیاد باشد که دیگر هیچ، به یک روز نکشیده باید آن را دوباره به برق بزنید.

این حوزه، مهم‌ترین و در عین حال پر ریسک‌ترین بخش است. باتری‌های امروزی نه چرخه عمر طولانی دارند و نه کیفیت خود را در طول این چرخه حفظ می‌کنند. اگر یک نظر سنجی کنیم، مسلماً نیاز به تحول در باتری تلفن‌ها رأی بالایی خواهد آورد.

باتری دستگاه‌ها مدت‌ها است که پیشرفت چندانی به لحاظ تکنولوژیک نکرده‌اند. مسئله این است که تولیدکنندگان همیشه به خاطر هزینه‌های فزاینده تولید، برای تغییر در این زمینه کند عمل کرده‌اند ولی به نظر می‌رسد که زمان تغییر نزدیک شده و همچنان که دستگاه‌ها بزرگتر و بهتر می‌شوند، باتری‌ها هم چنین می‌شوند. 

سخت‌افزار
بر عکس باتری‌ها که حداقل پیشرفت را داشته‌اند، سخت‌افزار داخلی دستگاه‌ها بیشترین پیشرفت را به خود دیده و دلیل هم یکسان است: هزینه تولید. 

هزینه تولید یک پردازنده یا حافظه جدید با اندازه کوچک‌تر پایین است، بنابراین همیشه شرکت‌ها پذیرای این تغییر هستند. ولی خط پایان کجا است؟ 

اثر بهبود سخت‌افزار محسوس است و جذب مردم با تبلیغ بر اساس آن هم ساده. ولی دیگر به حدی از تجمع سخت افزار در این دستگاه‌های کوچک رسیده‌ایم که به نظر می‌رسد از سرعت رشد کاسته خواهد شد؛ NFC، LTE، رم زیاد و پردازنده‌های ۴ هسته‌ای قوی... آیا کافی نیست؟ 

خوشبختانه فضای ذخیره سازی ابری دارد بخشی از جنون حافظه داخلی بیشتر را پوشش می‌دهد. 

پردازنده‌های ۸ هسته‌ای هم سر پیچ تکنولوژی هستند و دارند به ما نزدیک می‌شوند ولی به نظر می‌رسد سرعت پردازش دارد به جایی می‌رسد که مثل چگالی پیکسل در نمایشگرها، دیگر افزایش آن به چشم نخواهد آمد.

تصور کنید که اواخر ۲۰۱۳ یا اوایل ۲۰۱۴ پردازنده‌های ۸ هسته‌ای به بازار بیایند و سال بعد از آن هم پردازنده‌های ۱۶ هسته‌ای. آیا بیش از آن، (لااقل برای عموم مردم) کاربردی خواهد داشت؟

دوربین
دوربین برای تلفن‌های هوشمند یک برگ برنده بزرگ است. در اوایل، وجود دوربین روی تلفن‌ها بیشتر از آنکه رضایت بخش باشد آزار دهنده بود زیرا کیفیت بدی داشت ولی حالا با دوربین‌های ۸ مگاپیکسلی، واقعاً کیفیت به مرز رضایت بخشی رسیده است. 

البته این را هم در نظر داشته باشید که همه دوربین‌های دیجیتال، بعد از مدتی دچار افت کیفیت می‌شوند. به هر صورت، تلفن‌های ما همیشه همراه‌مان هستند و دارند برای عکس و فیلم گرفتن، جایگزین دوربین‌های کامپکت می‌شوند.

برای پرچمدارهای سال ۲۰۱۳ انتظار دوربین‌های ۱۲ یا ۱۳ پیکسلی را داریم ولی در نظر داشته باشید که به خاطر حجم کم و ابعاد کوچک تلفن‌ها، محدودیت‌های تکنولوژیک همیشه وجود خواهد داشت.

در عوض دوربین جلوی تلفن‌ها که برای مکالمه یا چت تصویری به کار می‌رود، جای پیشرفت بسیاری دارد و شاید در سال آینده، دوربین جلوی ۴ مگاپیکسلی را هم بر روی تلفن‌ها ببینیم.

جمع‌بندی
در نظر داشته باشید که اینها انتظارات ما از دستگاه‌های یکی دو سال آینده هستند و واقعاً پیش‌گویی آینده بدون اطلاع داشتن از تکنولوژی‌‌‌های عملیاتی، امکان پذیر نیست. 

شاید در سال‌های آینده تلفن‌هایی با ۶۴ هسته پردازشی و نمایشگر تاشوی ۱۲ اینچی هم دیدیم، ولی شوکه نخواهیم شد.

پس ما تلفن‌هایی با طراحی زیبا، باریک و سبک می‌خواهیم و در عین حال، وابستگی زیادی به سرویس‌ها داریم، چه بازی باشند، چه چک کردن ایمیل. 

باید منتظر باشیم تا ببینیم دستگاه‌های آینده، چه چیزهای جدیدی در حوزه طراحی و سرویس‌ها برای ما خواهند داشت، زیرا فقط گذر زمان از نوآوری‌ها پرده‌برداری می‌کند.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 12966 گروه خبری: اخبار موبایل و تبلت منبع خبر: itna.ir تاریخ خبر: 1391/10/25 تعداد مشاهده: 1625
کلید واژه ها:
سافت گذر